Primo CMP pojedinačne boje

  • BOJA AKRILNA Primo H&P Fine Acrylic Paint, PVC tuba 75 ml
  • Na vodenoj bazi najfinije kvalitete s visokom koncentracijom pigmentirane akrilne suspenzije. Karakterizira ju velika neprozirnost. Nakon što se osuši potpuno je postojana. Može se koristiti na bilo kojoj vrsti površine: papir, plastika, drvo, slikarsko platno, staklo i dr. Može se nanijeti u tanjem i debljem sloju, lako se nanosi, a nanosi su dosljedni, elastični, živopisni, ugodni i otporni na dodir.
  • Potrebno je najmanje 24 sata da se potpuno osuši, temperature bi se trebale kretati između 18 i 25 °C. Velika otpornost, za bolju povezanost boje sa podlogom nanijeti primer, a za bolje fiksiranje boje nanijeti bezbojni akrilni lak (mat ili sjajni).
  • Pogodna je za razne tehnike, ali i za ukrašavanje i hobi aktivnosti poput decoupagea jer vrlo dobro reagira na lakove i aditive koji se koriste u takvim tehnikama. Tonovi su intenzivni, a efekti impresivni. Njihovim miješanjem mogu se dobiti novi skladni i živopisni tonovi.
  • Može se lakirati akrilnim lakom i stoga postati dugotrajniji, svjetliji i trajniji. Može se miješati sa proizvodima na bazi vode.
Filteri Prikaz 1 - 24 od 37
Kategorije proizvoda
Brand
Boja
Cijena
Prikaži dostupne proizvodePrikaži sve

Prikazujemo 1–24 od 37 rezultata

Prikaži: 24 / 48 / All