Poduzeće Dantkom osnovano je u lipnju 2014. godine. Kroz prijašnje dugogodišnje iskustvo u obavljanju informatičkih usluga te montaže i instalacije antenskih sustava, realizirali smo ideju za otvaranjem poduzeća koje će na zadovoljstvo postojećih i novih klijenata unapređivati i razvijati postojeće usluge te usavršavati i prilagođavati svoje potrebe prema zahtjevima krajnjih korisnika.

Osim navedenih usluga nabavili smo opremu i softversko licencirano rješenje za obavljanje zakonske evidencije radnih vremena i odmora profesionalnih vozača što znači očitavanje i evidentiranje podataka iz digitalnih i analognih tahografa u skladu sa Zakonom i Pravilnikom o prijenosu podataka i načinu vođenja evidencije iz tahografa.

U međuvremenu smo uz usluge pokrenuli i maloprodaju računalne i antenske opreme koja nam je bila neophodna za obavljanje usluga servisa i instalacije računala i antenskih sustava. Otvaranjem trgovine u Daruvaru, prošili smo prodajni asortiman na uredski i školskog pribor, slikarski pribor te dječje igračke. Svu robu iz našeg asortimana i po narudžbi možete naručiti i kupiti putem naše web trgovine ili na prodajnom mjestu u Daruvaru.

Kao mlada tvrtka nastojimo zadovoljiti potrebe naših korisnika kroz pouzdanu i pravovremenu isporuku robe i usluga, a s obzirom na današnju veliku nezaposlenost i težinu gospodarske situacije na lokaciji na kojoj se nalazimo, pronalazimo rješenje i izlazimo korisnima u susret sa zadovoljstvom i povoljnijim cijenama.

Trenutno je u poduzeću zaposleno četiri djelatnika, a trenutno tržište bazira se na kupce s područja grada Daruvara i okolnih općina i naselja. Robu je moguće naručiti i isporučiti u bilo koji dio Hrvatske putem dostavne službe.

Antenski sustavi

Antenski-sustaviMontaža novih i održavanje postojećih zemaljskih i satelitskih antenskih sustava…

Servis računala

Servis-racunala2Servis i popravak računala, održavanje i rješavanje problema s Windowsima, virusima, sporim računalima, hardverom…

Zakonsko evidentiranje radnih vremena i odmora profesionalnih vozača

Čitači podataka iz tahografaOčitavanje podataka s tahografskih listića, iz kartica vozača i digitalnih tahografa u bazu podataka licenciranog softvera te dostava evidencije radnih vremena i odmora u elektroničkom obliku…

Prodaja

Za sve usluge koje obavljamo ugrađujemo i montiramo antensku i računalnu opremu iz vlastitog prodajnog asortimana, a iste proizvode možete kupiti i u našoj trgovini.

U maloprodaji možete pronaći:
– uredski i školski pribor,
– slikarski pribor,
– dječje igračke, priče, bojanke, slikovnice,
– party program,
– računalnu i antensku opremu,
– razne kabele i konektore,
– mirisne štapiće


Sva roba iz našeg asortimana i po narudžbi može se naručiti i kupiti putem naše web trgovine ili na prodajnom mjestu i uredu u Daruvaru.

Naša web trgovina nije još popunjena sa svim proizvodima. Još uvijek je u fazi izrade pa molimo za razumijevanje! Trenutno se na stranicama nalazi dio proizvoda iz kategorije Antenska i računalna oprema te cjelokupna ponuda Mirisnih štapića.