O nama

Poduzeće Dantkom osnovano je u lipnju 2014. godine. Kroz prijašnje dugogodišnje iskustvo u obavljanju informatičkih usluga te montaže i instalacije antenskih sustava, realizirali smo ideju za otvaranjem poduzeća koje će na zadovoljstvo postojećih i novih klijenata unapređivati i razvijati postojeće usluge te usavršavati i prilagođavati svoje potrebe prema zahtjevima krajnjih korisnika.

Osim navedenih usluga nabavili smo opremu i softversko licencirano rješenje za obavljanje zakonske evidencije radnih vremena i odmora profesionalnih vozača što znači očitavanje i evidentiranje podataka iz digitalnih i analognih tahografa u skladu sa Zakonom i Pravilnikom o prijenosu podataka i načinu vođenja evidencije iz tahografa.

U međuvremenu smo uz usluge pokrenuli i maloprodaju računalne i antenske opreme te uredskog i školskog pribora. Svu robu iz našeg asortimana i po narudžbi možete naručiti i kupiti putem naše web trgovine ili na prodajnom mjestu u Daruvaru.

Kao mlada tvrtka nastojimo zadovoljiti potrebe naših korisnika kroz pouzdanu i pravovremenu isporuku robe i usluga, a s obzirom na današnju veliku nezaposlenost i težinu gospodarske situacije na lokaciji na kojoj se nalazimo, pronalazimo rješenje i izlazimo korisnima u susret sa zadovoljstvom i povoljnijim cijenama.

Trenutno je u poduzeću zaposleno četiri djelatnika, a trenutno tržište bazira se na određene kupce s područja grada Daruvara i Pakraca te općine Sirač i okolnih općina i naselja, a planiramo povećati opseg navedenih roba i usluga te širenje tržišta unutar Bjelovarsko-bilogorske i Požeško-slavonske županije. Robu je moguće naručiti i isporučiti u bilo koji dio Hrvatske putem dostavne službe.